golf-2158897_1920

Onderhoud golfbanen

Onderhoud van golfbanen is bij VGR Dienstverlening in goede handen. Een gedegen bodemanalyse vormt logischerwijs de basis van onze aanpak. Wij hebben aandacht voor de bodem- en het bodemleven. Aan de hand van de bodemanalyse bepaalt VGR Dienstverlening wat de bodem nodig heeft om goede plantgroei te realiseren. Wij pakken de oorzaken van stress in de grasplant aan.

VGR Dienstverlening beschikt over de kennis en de machines om het onderhoud aan golfbanen professioneel uit te voeren. De bodemsamenstelling van greens brengen wij in balans. Wij bewerken de bodem met onder andere de VGR TopChanger. In één werkgang belucht de TopChanger de bodem en voegt eventueel gelijktijdig zand of bodemverbeterende producten toe. Storende lagen in de grasmat worden gericht aangepakt. VGR TopChanger zorgt voor een goede verhouding tussen organische stoffen, voedingsstoffen, lucht en water. Het resultaat is een droge stabiele green en gezonde plantgroei. De aanpak van VGR Dienstverlening in combinatie met een gedegen baanbeheerplan levert een golfbaan op met structurele speelkwaliteit. De manier waarop VGR Dienstverlening onderhoud uitvoert, levert slechts minimale hinder op voor uw golfers.


Doorzaaien van fairways:

VGR Dienstverlening beschikt over een Trilo SG1170 zuig-/borstelcombinatie. Deze machine heeft een zuigunit aan de onderkant. Hiermee kunnen wij golfbanen bladvrij maken.

duurzaam

Duurzame en bodemgerichte aanpak

icon

Eigen machinepark voor onderhoud<br>van golfbanen

golf-flag-and-field

Minimale hinder voor golfers

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Copyright 2017 VGR Groep. All Rights reserved
Sluiten