19 03 21 Golfclub Princenbosch - levering Dakota 412 (02)

Onderhoud sportvelden

Onderhoud sportvelden
Het sportveld vormt een belangrijke basis voor buitensporters. Iedere sport stelt specifieke eisen aan de ondergrond. Dat geldt voor de professionele sporter maar ook voor de recreatieve sporter. VGR Dienstverlening weet wat sporters verlangen van een veld om optimaal te kunnen presteren. Wij houden bij het leggen en onderhouden van de grasmat rekening met de gewenste speeleigenschappen. Een goede bodemanalyse met een aansluitend advies én onderhoud van het veld zorgen voor een perfecte grasmat voor iedere sporter.


Voetbalvelden
VGR Dienstverlening adviseert voetbalverenigingen over het onderhoud van voetbalvelden. Vanzelfsprekend onderhouden wij ook voetbalvelden. Wij doen dit volgens de ‘kwaliteitsnormen voetbalaccommodatie’ van de KNVB. Afhankelijk van de kwaliteit van het voetbalveld wordt er geverticuteerd, belucht, bezand en worden bodemverbeterende producten toegevoegd. Wij zorgen voor een stabiele toplaag onder zowel droge als natte omstandigheden.

Het gras maaien wij steeds voldoende kort. Wij passen de maaihoogte aan op de gewenste speelhoogte van 2,5 à 3 centimeter. Doelgebieden vlakken wij professioneel uit met onze machines. Kortom, VGR Dienstverlening zorgt ervoor dat het voetbalveld een goede speelkwaliteit krijgt en houdt.

18 09 20 maaien voetbalveld


Doorspuiten van de drainage


VGR maakt gebruik van de Vredo DDS zaaimachine. Met deze machine kunnen diverse soorten gras op verschillende dieptes gezaaid worden.

Voeding van de bodem

Met onze door GPS aangestuurde machine spuiten we groeigoed in de bodem om gras op een zo natuurlijk mogelijke manier te voeden.

Met onze door GPS aangestuurde machine spuiten we groeigoed in de bodem om gras op een zo natuurlijk mogelijke manier te voeden.


Bladvrij maken

VGR Dienstverlening beschikt over een Trilo SG1170 zuig-/borstelcombinatie. Deze machine heeft een zuigunit aan de onderkant. Hiermee kunnen wij sportvelden bladvrij maken. Tevens kunnen wij gemeentes van dienst zijn door met de slang langs stoepranden te zuigen om zo de straten bladvrij te maken.

19 10 25 bladzuigen

soccer-ball-variant

Onderhoud volgens de normen<br>van KNVB

icon

Eigen machinepark voor onderhoud<br>van sportvelden

football-player-attempting-to-kick-ball

Optimale speelcondities

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Copyright 2017 VGR Groep. All Rights reserved
Sluiten